Kevät ja uudet kujeet!

Keväällä tapahtuu kaikenlaista. Heti kun tulee lisää valoa, se innostaa ja piristää. Koska Helsinki Burlesque Festival järjestettiin viime vuonna viimeisen kerran on vuosirytmi aivan erilainen. Sen sijaan että tuotanto pyörisi kiihkeimmillään on nyt aikaa olla työhuoneella, maalata, liikkua luonnossa ihanan rescuekoiramme, Elviran kanssa ja vaikka mitä. 

Burleskikevätkin on pyörähtänyt käyntiin. Ensimmäinen Pirates Pleasures- Burleskiklubi oli tammikuun alussa. Erityisen klubista teki tietysti fantastiset esiintyjät, jotka herättivät Creatures teeman henkiin, juuri niinkuin toivoinkin. Teema ei kertonut ainoastaan oudoista olioista vaan myös toiseudesta, ulkopuolisuuden tunteesta ja miten ottaa oma omituisuus haltuun. Marissa Mehrin kirjoittaman arvion klubista voit lukea täältä

1.2. Klubit jatkuvat teemalla Helter Shelter, klubi on hyväntekeväisyystapahtuma Balkanin Koirat ry.n hyväksi. Balkanin koirien kautta ihana Elviirammekin saapui Helsinkiin marraskuussa. He tekevät väsymättä vapaaehtoisvoimin töitä tarhoilla Bosniassa ja vaikka työsarkaa on paljon niin he saavat valtavasti aikaan ja moni koditon koira on saanut ikioman loppuelämän kodin heidän kauttaan.  Allaolevasta linkistä pääset tapahtumasivuille ja voit varata paikkasi ennakkoon osoitteessa burleskia@gmail.com

 

Leave a Comment