TAPAHTUMAT / EVENTS

DaDa Bling Club

KIMALLEKARUSELLI Tulossa pian / Coming soon

Buukkaukset bettieblackheart@gmail.com 040-7445999 / 040-5123702

KUKA?

burleskiesiintyjä, juontaja, tuottaja, kuvataiteen maisteri. Hän on kotimaisen burleskikentän keskeisiä hahmoja  ja maineikkaan kansainvälisen Helsinki Burlesque Festivalin ( 2008-2017) luoja ja tuottaja. Hän on esiintynyt laajasti niin kotimaassa kuin kansainvälisesti ja tehnyt yhteistyötä useiden niin pienten, kuin suurten yritysten ja tahojen kanssa. Bettie Blackheart on tähdittänyt dokumenttielokuvaa ja vieraillut musiikkivideoilla, hänet on nähty niin Suomen Kansallisoopperan lavalla kuin Venetsian biennaalissa, hän on luonut tilausteoksen Helsingin Juhlaviikoille Huvilatelttaan ja vienyt burleskin myös taidemuseoon. 

Kokeneena ja monipuolisena esiintyjänä ja  juontajana hän on haluttu niin pieniin yksityisjuhliin ja klubeille kuin suuriin yritystapahtumiin. Bettie on myös pidetty ja lämmin opettaja jolla on opetuskokemusta kuvataidepuolelta jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan ja burleskin sarallakin hän on opettanut vuodesta 2009. 

Repertuaariin kuuluu monen eri teemaiset esitykset joista löytyy mm. eri vuodenaikoihin ja juhlapyhiin sopivia numeroita. Lisäksi on mahdollisuus keskustella juuri sinun teemaasi sopivasta kokonaisuudesta. Häneltä löytyy myös duettoja Frank Doggensteinin sekä Veda Decadenzan kanssa. 

Esiintymisiä ja yhteistyötä mm. Helsingin Juhlaviikot, Suomen Kansallisooppera, Venetsian biennaali, FHDC Rally, FIMA Rally, Kansallismuseo, Helsingin kaupungin Museo, Kulttuuritila Nuijamies, Rakkautta ja Anarkiia elokuvafestivaali, Stockholm International Burlesque Festival, Merikeskus Vellamo, Kulttuuritalo Martinus, Meiju Suvas, Erika Vikman, Mäntän Kuvataideviikot, Taidehalli, Kiasma, Sydänfilmi, Sublime Boudoir, Vienna Boylesque Festival, Praque Burlesque Festival, Burlycon,  New York School of Burlesque, Tiki Oasis San Diego, Antiikkimessut, Helsingin Taidehalli, Geneva Burlesque Festival, Sirkus Finlandia, New York Burlesque Festival, Melt Bar Stockholm, International Burlesque Circus Utrecht, Slipper Room New York, Tavastia, Semifinal, Captain Corvus, LadyFest Tallinn, Taboo Barcelona, Circue Bonheur Pariisi, Turku Kulttuuripääkaupunki, Turun kaupunginteatteri, Kulttuuriareena Gloria Helsinki, The Skreppers, Kanuti GIldi Saal Tallinn, Hubba Hubba Revue Oakland, Södra Teatern Hootchy Kootchy Club, Pinkys Peepshow Bassy CLub Berlin, Taboo Barcelona, LÁmpropable Cabaret Paris, Kiasma, Teatterimuseo, Lainsuojattomat, Minna Kivelä, Micca Club Roma, Queen Calavera Hamburg, Kitty Nights NY, Vallilan Kansallisteatteri, Punch Up Resistance and Glitter, 

Leave a Comment